Siirry pääsisältöön

7 vko - 7 vko 1 pvä. Diegon ja Urhon kotiinlähtö


Viimeinen videonpätkä kolmosista yhdessä riekkumassa Ensimmäisenä omaan kotiinsa lähti Filbert aka Diego, ajoittain kaverinaan mummopinseri Lotta - meidän edesmenneen Aatun tytär. 

Onnellinen perhe
Kotimatka sujui hyvin ja pääosin Diego vaan nukkui. Seuraavaksi omaan kotiinsa lähti Fernando aka Urho, Jymy-pojan kaveriksi.
Onnellinen perhe 
Kotimatka meni hyvin ja Jymy otti heti Urhon kaverikseen.Hei hei muruset, nähdään taas 😘😘


Taigalla ei ole vielä ehtinyt tulla ikävä veljiä. Äippä ja muut leikkitädit, etenkin Lempi on pitäneet siitä huolen.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

58 vrk - 62 vrk

Vrk 58 & 59: Tilanne ennallaan, Tihku voi hyvin ja paksusti, lämmöt on normaalit ja ruoka maistuu. Vrk 60, vielä haudotaan kaikessa rauhassa. 7.5. - Tihku pitää edelleen jännityksessä.  Vielä ei merkkejä synnytyksestä.  8.5. aamu, vrk 62: Tilanne ennallaan.  Odotellaan edelleen.  Ollaampa sitä nyt salaperäisiä

5 vko 5-6 vrk

Täällä nautitaan edelleen lämpimästä säästä. Pennut on luonnollisesti jo pidempiä aikoja hereillä ja leikkivät kovin. Mutta yhtä kovia ovat nukkumaan kuin Tihkun viime pennutkin. Varsin helppoja ja tyytyväisiä tyyppejä tähän mennessä. Yöt on myös nukuttu varsin hyvin. Tihku haluaa edelleen tarjoilla pari krt päivässä vauvoille milkkiä. Tänään aloitetaan kolmas loishäätö - Axiluria 3 vrk. Urho painaa 4,4 kg, Diego 3,7 kg ja Taiga 3,6 kg. Hyvää juhannusta!