Siirry pääsisältöön

6 vko 5 vrk


Hellettä on pitänyt edelleen. Aika on mennyt täällä päässä tosi nopeeta. Pennut saavuttaa ylihuomenna jo luovutusiän ja pojat lähtee pian omiin koteihinsa. 
Pentujen rekkarit saapui kennelliitosta jo tänään. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

7 vko - 7 vko 1 pvä. Diegon ja Urhon kotiinlähtö

Viimeinen videonpätkä kolmosista yhdessä riekkumassa  Ensimmäisenä omaan kotiinsa lähti Filbert aka Diego, ajoittain kaverinaan mummopinseri Lotta - meidän edesmenneen Aatun tytär.  Onnellinen perhe Kotimatka sujui hyvin ja pääosin Diego vaan nukkui.   Seuraavaksi omaan kotiinsa lähti Fernando aka Urho, Jymy-pojan kaveriksi. Onnellinen perhe  Kotimatka meni hyvin ja Jymy otti heti Urhon kaverikseen. Hei hei muruset, nähdään taas 😘😘 Taigalla ei ole vielä ehtinyt tulla ikävä veljiä. Äippä ja muut leikkitädit, etenkin Lempi on pitäneet siitä huolen.

58 vrk - 62 vrk

Vrk 58 & 59: Tilanne ennallaan, Tihku voi hyvin ja paksusti, lämmöt on normaalit ja ruoka maistuu. Vrk 60, vielä haudotaan kaikessa rauhassa. 7.5. - Tihku pitää edelleen jännityksessä.  Vielä ei merkkejä synnytyksestä.  8.5. aamu, vrk 62: Tilanne ennallaan.  Odotellaan edelleen.  Ollaampa sitä nyt salaperäisiä

Pennut syntyivät

Tihku synnytti tänään 9.5. 63 vrk astutuksesta kolme potraa pentua, kaksi poikaa ja tytön. Synnytys sujui hyvin ja rauhallisesti. Pennut on terhakoita vipeltäjiä ja hakee itse nisälle, niin kuin kuuluukin. Tihku hoivaa ihanuuksiaan antaumuksella ja pennut on tyytyväisiä. Kaikki hyvin tähän mennessä. Poikien syntymäpainot oli 380 g & 310 g, tytön 330 g. Melkoisia mötkäleitä. --------- Sunnuntai aamu,  Hyvää äitienpäivää!