Siirry pääsisältöön

Astutus ja tiineys - 49 vrk asti


Perustin tapani mukaan pentublogin, josta voi kätevästi seurata pentueen kuulumisia. Päivittelen niitä tänne aika-ajoin. 

Tihku astutettiin Juusolla 7 & 8.3.2020 Juuson luona. Pariskunta olikin jo entuudestaan tuttuja toisilleen. Toimituksissa ei kauaa nokka tuhissut, tehokaksikko pisti heti tuulemaan.
Iso kiitos asianosaisille! 💕

Tihku & Juuso - just married


Tihku on kantavana, pyöristynyt mukavasti ja voinut hyvin. Ruokahalu on pohjaton ja syötävää etsitään kaikenaikaa jokapaikasta. 

Tihku 34 vrk astutuksesta
39 vrk

42 vrk
45 vrk
47 vrk
Tihku alkaa olla jo aika pallero.
Hyvin on voinut edelleen - ruokaa ruokaa enemmän ruokaa. Iloinen, pirteä mama. 

49 vrk

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

5 vko 5-6 vrk

Täällä nautitaan edelleen lämpimästä säästä. Pennut on luonnollisesti jo pidempiä aikoja hereillä ja leikkivät kovin. Mutta yhtä kovia ovat nukkumaan kuin Tihkun viime pennutkin. Varsin helppoja ja tyytyväisiä tyyppejä tähän mennessä. Yöt on myös nukuttu varsin hyvin. Tihku haluaa edelleen tarjoilla pari krt päivässä vauvoille milkkiä. Tänään aloitetaan kolmas loishäätö - Axiluria 3 vrk. Urho painaa 4,4 kg, Diego 3,7 kg ja Taiga 3,6 kg. Hyvää juhannusta! 

14 vrk

Tänään kahden viikon iässä maisteltiin ensimmäiset matolääkkeet - Canex tahnaa. Pahaa oli. Painoa pennuilla on jo ~1300 g.

7 vko - 7 vko 1 pvä. Diegon ja Urhon kotiinlähtö

Viimeinen videonpätkä kolmosista yhdessä riekkumassa  Ensimmäisenä omaan kotiinsa lähti Filbert aka Diego, ajoittain kaverinaan mummopinseri Lotta - meidän edesmenneen Aatun tytär.  Onnellinen perhe Kotimatka sujui hyvin ja pääosin Diego vaan nukkui.   Seuraavaksi omaan kotiinsa lähti Fernando aka Urho, Jymy-pojan kaveriksi. Onnellinen perhe  Kotimatka meni hyvin ja Jymy otti heti Urhon kaverikseen. Hei hei muruset, nähdään taas 😘😘 Taigalla ei ole vielä ehtinyt tulla ikävä veljiä. Äippä ja muut leikkitädit, etenkin Lempi on pitäneet siitä huolen.