Siirry pääsisältöön

Astutus ja tiineys - 49 vrk asti


Perustin tapani mukaan pentublogin, josta voi kätevästi seurata pentueen kuulumisia. Päivittelen niitä tänne aika-ajoin. 

Tihku astutettiin Juusolla 7 & 8.3.2020 Juuson luona. Pariskunta olikin jo entuudestaan tuttuja toisilleen. Toimituksissa ei kauaa nokka tuhissut, tehokaksikko pisti heti tuulemaan.
Iso kiitos asianosaisille! 💕

Tihku & Juuso - just married


Tihku on kantavana, pyöristynyt mukavasti ja voinut hyvin. Ruokahalu on pohjaton ja syötävää etsitään kaikenaikaa jokapaikasta. 

Tihku 34 vrk astutuksesta
39 vrk

42 vrk
45 vrk
47 vrk
Tihku alkaa olla jo aika pallero.
Hyvin on voinut edelleen - ruokaa ruokaa enemmän ruokaa. Iloinen, pirteä mama. 

49 vrk

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

7 vko - 7 vko 1 pvä. Diegon ja Urhon kotiinlähtö

Viimeinen videonpätkä kolmosista yhdessä riekkumassa  Ensimmäisenä omaan kotiinsa lähti Filbert aka Diego, ajoittain kaverinaan mummopinseri Lotta - meidän edesmenneen Aatun tytär.  Onnellinen perhe Kotimatka sujui hyvin ja pääosin Diego vaan nukkui.   Seuraavaksi omaan kotiinsa lähti Fernando aka Urho, Jymy-pojan kaveriksi. Onnellinen perhe  Kotimatka meni hyvin ja Jymy otti heti Urhon kaverikseen. Hei hei muruset, nähdään taas 😘😘 Taigalla ei ole vielä ehtinyt tulla ikävä veljiä. Äippä ja muut leikkitädit, etenkin Lempi on pitäneet siitä huolen.

6 vko 2 vrk - eläinlääkärin tarkastus ja sirutus

Tänään illalla käytiin eläinlääkärin tarkastuksessa ja sirutuksessa. Kaikki kolme sai terveen paperit ja ainut huomautettava oli että toisella pojista ei ollut toinen kives  laskeutunut. Urho hiukan kiljaisi sirun laitossa, mutta Diego ja Taiga ei tuntuneet edes huomaavan että takkiin sujahti jotain.  Reippaita hännänheiluttajia olivat kaikki kolme ja käyttäytyivät varsin mallikkaasti. 

6 vko 5 vrk

Hellettä on pitänyt edelleen. Aika on mennyt täällä päässä tosi nopeeta. Pennut saavuttaa ylihuomenna jo luovutusiän ja pojat lähtee pian omiin koteihinsa.  Pentujen rekkarit saapui kennelliitosta jo tänään.