Siirry pääsisältöön

Pennut 2 - 4 vrk


Täällä voidaan mainiosti. Syödään, nukutaan ja kasvetaan. Tihku on loistoäippä ja vauvelit tyytyväisiä. 

2 vrk


2 vrk


3 vrk 


3 vrk4 vrkKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pennut 6 vko

Pennut 6 vko aamu-ulkoilulla äipän kanssa. Tähän saakka hyvin yöt nukkunut kolmikko oli viime yönä tuon tuosta varsin riehakkaalla päällä. Juhlivat juhannusta oikein kunnolla. 😄 Eilen illalla leikattiin jälleen kynnet. Sylivauva Taiga makoili selällään ja nukahti kesken toimituksen. Pojat on poikia ja tohelsivat kyllä, mutta kyllä nekin pienen vastustelun jälkeen rauhoittuivat ja sitten leikkuu sujuikin nopeasti. 

5 vko 5-6 vrk

Täällä nautitaan edelleen lämpimästä säästä. Pennut on luonnollisesti jo pidempiä aikoja hereillä ja leikkivät kovin. Mutta yhtä kovia ovat nukkumaan kuin Tihkun viime pennutkin. Varsin helppoja ja tyytyväisiä tyyppejä tähän mennessä. Yöt on myös nukuttu varsin hyvin. Tihku haluaa edelleen tarjoilla pari krt päivässä vauvoille milkkiä. Tänään aloitetaan kolmas loishäätö - Axiluria 3 vrk. Urho painaa 4,4 kg, Diego 3,7 kg ja Taiga 3,6 kg. Hyvää juhannusta! 

7 vko - 7 vko 1 pvä. Diegon ja Urhon kotiinlähtö

Viimeinen videonpätkä kolmosista yhdessä riekkumassa  Ensimmäisenä omaan kotiinsa lähti Filbert aka Diego, ajoittain kaverinaan mummopinseri Lotta - meidän edesmenneen Aatun tytär.  Onnellinen perhe Kotimatka sujui hyvin ja pääosin Diego vaan nukkui.   Seuraavaksi omaan kotiinsa lähti Fernando aka Urho, Jymy-pojan kaveriksi. Onnellinen perhe  Kotimatka meni hyvin ja Jymy otti heti Urhon kaverikseen. Hei hei muruset, nähdään taas 😘😘 Taigalla ei ole vielä ehtinyt tulla ikävä veljiä. Äippä ja muut leikkitädit, etenkin Lempi on pitäneet siitä huolen.