Siirry pääsisältöön

5 vko 5-6 vrk


Täällä nautitaan edelleen lämpimästä säästä. Pennut on luonnollisesti jo pidempiä aikoja hereillä ja leikkivät kovin. Mutta yhtä kovia ovat nukkumaan kuin Tihkun viime pennutkin. Varsin helppoja ja tyytyväisiä tyyppejä tähän mennessä. Yöt on myös nukuttu varsin hyvin. Tihku haluaa edelleen tarjoilla pari krt päivässä vauvoille milkkiä.
Tänään aloitetaan kolmas loishäätö - Axiluria 3 vrk. Urho painaa 4,4 kg, Diego 3,7 kg ja Taiga 3,6 kg.
Hyvää juhannusta! Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

7 vko - 7 vko 1 pvä. Diegon ja Urhon kotiinlähtö

Viimeinen videonpätkä kolmosista yhdessä riekkumassa  Ensimmäisenä omaan kotiinsa lähti Filbert aka Diego, ajoittain kaverinaan mummopinseri Lotta - meidän edesmenneen Aatun tytär.  Onnellinen perhe Kotimatka sujui hyvin ja pääosin Diego vaan nukkui.   Seuraavaksi omaan kotiinsa lähti Fernando aka Urho, Jymy-pojan kaveriksi. Onnellinen perhe  Kotimatka meni hyvin ja Jymy otti heti Urhon kaverikseen. Hei hei muruset, nähdään taas 😘😘 Taigalla ei ole vielä ehtinyt tulla ikävä veljiä. Äippä ja muut leikkitädit, etenkin Lempi on pitäneet siitä huolen.

58 vrk - 62 vrk

Vrk 58 & 59: Tilanne ennallaan, Tihku voi hyvin ja paksusti, lämmöt on normaalit ja ruoka maistuu. Vrk 60, vielä haudotaan kaikessa rauhassa. 7.5. - Tihku pitää edelleen jännityksessä.  Vielä ei merkkejä synnytyksestä.  8.5. aamu, vrk 62: Tilanne ennallaan.  Odotellaan edelleen.  Ollaampa sitä nyt salaperäisiä